Kasvistäytteiset paprikat

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvistäytteiset paprikat

Ainekset

1 4 - 6 kpl paprikaa
2 1 rkl öljyä
3 suolaa ja valkopippuria
Täyte:
1 2 rkl öljyä
2 1 kpl iso sipuli
3 1 kpl munakoiso
4 1 varsiselleriä
5 1 maustepaprikaa
6 1 prk (400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
7 sitruunapippuria
8 hunajaa
9 aromisuolaa
10 yrttiseosmaustetta, esim. Provencen yrtit

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 103 g
Proteiinia 33 g
Rasvaa 50 g
Kuitua 50 g
Energiaa kJ 4183
Energiaa kcal 1000

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa paprikoista "lakit" ja poista siemenet. Voitele sisus öljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla.Hauduta paistinpannussa öljyssä silputut kasvikset, myös paprikoiden lakit, pehmeiksi. Lisää säilötyt pavut ja mausta hyvin.Täytä paprikat ja kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla 3-4 minuuttia. Käännä paprikoita välillä ellei alusta pyöri.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: munakoiso paprika pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5