Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvissandwich

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Tummaa täysjyväleipäviipaletta,esim. real

Täyte

1 kpl
Iso porkkana
100 g
Valkokaalia
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 rkl
Majoneesia
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkana. Raasta tai suikaloi kaali. Siirrä raasteet esim. kattilaan ja survo hetki perunasurvimella, kunnes niistä irtoaa hieman nestettä. Mausta seos sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon majoneesi ja hienonnettu persilja.

Levitä raasteseosta puolelle leivistä ja aseta loput leivistä päälle. Paina hieman, jotta ainekset tarttuvat leipiin. Voit vielä halkaista leivät pituussuunnassa kapeammiksi täyteleiviksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

141

590

3,8 g

0,3 g

20,3 g

2,8 g

4,8 g

3,5 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli