Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispyörykät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porkkana
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Pientä kesäkurpitsaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(400/265 g) kikherneitä
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Suolaa
3 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
Korppujauhoja pinnalle
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkana, sipuli ja valkosipulinkynsi hienoksi raasteeksi. Raasta kesäkurpitsa ja purista siivilässä raasteesta pois irtoava neste. Kuullota raasteita hetken aikaa pannulla öljyssä. Nosta kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja leikkuuterällä nopeasti karkeaksi soseeksi.Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä ja kääntele pyörykät kevyesti korppujauhoissa. Anna levähtää hetki. Friteeraa pyörykät runsaassa kuumassa öljyssä kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.