Kasvispihvit

12.7.2006
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvispihvit

Tarjoile pihvien kanssa maustettua ranskankermaa.

Ainekset

15 kappaletta
1 2 kananmunaa
2 1 dl korppujauhoja
3 3 dl (150 g) perunoita raastettuna
4 3 dl (150 g) porkkanoita raastettuna
5 3 dl (100 g) kesäkurpitsaa raastettuna
6 3 rkl ruohosipulia
7 0,5 tl suolaa
8 valkopippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 72 g
Proteiinia 2 g 23 g
Rasvaa 1 g 13 g
Kuitua 1 g 9 g
Energiaa kJ 141 2112
Energiaa kcal 34 505

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kananmunat ja korppujauhot kulhossa. Jätä turpoamaan. Kuori perunat ja porkkanat. Huuhtele kesäkurpitsa. Raasta kaikki kasvikset ja lisää ne korppujauho-munaseokseen. Mausta taikina ruohosipulisilpulla, suolalla ja valkopippurilla.

Paista pihvejä pannulla molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Voit valmistaa pihvit myös uunissa200 asteessa 15-20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5