Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
500 g
Pakaste peruna-sipulisekoitusta
4 kpl
Tomaattia
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Ruokakermaa
1/2 dl
Tuoretta basilikaa silputtuna
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada pannulle öljy ja kuullota siinä pienityt valkosipulit, pienitty kesäkurpitsa ja peruna-sipulisekoitus. Paloittele tomaatit ja poista sisukset. Lisää tomaattilohkot pannulle ja kaada päälle kerma. Mausta suolalla, mustapippurilla ja silputuilla yrteillä. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä esimerkiksi paistetun tai grillatun lihan seurassa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.