Kasvispannu

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvispannu

Ainekset

4 annosta
1 0,5 kesäkurpitsaa
2 500 g pakaste peruna-sipulisekoitusta
3 4 kpl tomaattia
4 2 - 3 kpl valkosipulin kynttä
5 1 tl suolaa
6 rouhittua mustapippuria
7 2 dl ruokakermaa
8 0,5 dl tuoretta basilikaa silputtuna
9 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 103 g
Proteiinia 5 g 19 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 750 3001
Energiaa kcal 179 717

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada pannulle öljy ja kuullota siinä pienityt valkosipulit, pienitty kesäkurpitsa ja peruna-sipulisekoitus. Paloittele tomaatit ja poista sisukset. Lisää tomaattilohkot pannulle ja kaada päälle kerma. Mausta suolalla, mustapippurilla ja silputuilla yrteillä. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä esimerkiksi paistetun tai grillatun lihan seurassa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5