Kasvispannari

21.9.2015
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvispannari

Pannukakku voi olla myös suolainen. Suussa sulava kasvispannari maistuu keiton kanssa tai iltapalana.

Ainekset

6 annosta
1 100 g margariinia
2 8 dl maitoa
3 3 kananmunaa
4 4 dl vehnäjauhoja
5 1 tl leivinjauhetta
6 1 tl meiramia
7 0,5 tl suolaa
8 50 g lehtikaalia
9 1 kesäkurpitsa
10 2 dl texmex-juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 232 g
Proteiinia 16 g 98 g
Rasvaa 24 g 145 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 1 830 10980
Energiaa kcal 437 2624

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata margariini ja anna hieman jäähtyä. Sekoita kulhossa puolet maidosta ja munat. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja mausteet. Lisää seos munamaitoon. Sekoita joukkoon loppu maito ja rasva. Riivi lehtikaalien paksuimmat ruodit pois ja pilko lehdet pieniksi. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi. Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipannulle. Levitä kasvikset ja juustoraaste päälle. Paista pannaria 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5