Kasvispaella

24.7.2011
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvispaella

Ainekset

4 annosta
1 1 punainen paprika
2 1 keltainen paprika
3 1 kesäkurpitsa
4 1 rasia (200 g) herkkusieniä
5 2 rkl öljyä
6 1 sipuli
7 2 - 3 valkosipulinkynttä
8 1 tl kurkumaa
9 2 dl pitkäjyväistä riisiä
10 2 dl appelsiinimehua
11 5 dl vettä
12 ripaus suolaa
13 ripaus mustapippuria
14 3 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 183 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 1 178 4714
Energiaa kcal 282 1127

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenkodat ja paloittele. Pese ja paloittele kesäkurpitsat. Viipaloi sienet. Kuumenna paistokasarissa puolet öljystä ja paahda siinä sieniä ja kasviksia muutama minuutti. Nosta seos syrjään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit lopussa öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon kurkuma ja riisi ja kääntele, kunnes öljy on imeytynyt riisin. Lisää mehu ja vesi. Anna kiehua kannen alla puolet riisin kypsennysajasta.’Lisää joukkoon kasvikset ja anna riisin kypsyä. Mausta ja lisää hienonnettu persilja.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5