Kasvismozzarellasalaatti

27.12.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvismozzarellasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 2 kesäkurpitsaa
2 1 munakoiso
3 3 paprikaa
4 2 rkl oliiviöljyä
5 1 prk (285/ 175 g) papusekoitusta (papu mix)
6 2 valkosipulinkynttä
7 1 (125 g) mozzarellaa
Sitruunakastike
1 0,5 sitruunan mehu
2 1 rkl oliiviöljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 0,5 tl yrttiseosta
6 persiljaa koristeeksi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 122 g
Proteiinia 18 g 73 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 16 g 62 g
Energiaa kJ 1 539 6155
Energiaa kcal 368 1471

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: yrttiseosta

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsat ja munakoiso. Leikkaa ne noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Halkaise paprikat, poista kannat ja siemenkodat. Paloittele paprikat.

Levitä kasvikset leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle öljyä. Paahda 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Huuhtele ja valuta pavut lävikössä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää pavut ja valkosipulit kasvisten päälle ja anna niiden paahtua 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sekoita kastikkeen ainekset. Viipaloi mozzarella. Nostele salaatinainekset tarjoilukulhoon ja pirskota päälle kastike. Koristele persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5