Kasvisminestrone

15.7.2009
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvisminestrone

Tarjoile kasvisminestronekeitto leivän kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 1 valkosipulinkynsi
3 1 porkkana
4 1 rkl oliiviöljyä
5 2 rkl tomaattipyreetä
6 1 l vettä
7 2 kasvisliemikuutiota
8 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
9 1 dl makaronia
10 1 pussi (200 g) herneitä
11 1 pieni kesäkurpitsa
12 suolaa
13 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 103 g
Proteiinia 9 g 35 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 828 3311
Energiaa kcal 198 791

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynsi ja porkkana. Kuullota kasviksia öljyssä kattilan pohjalla muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot, pavut, tomaattipyree ja makaronit. Anna kiehua noin 8 minuuttia.

Lisää herneet ja kuutioitu kesäkurpitsa ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti, kunnes pasta on kypsää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Mausta keitto hienonnetulla persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5