Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvisletut

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pieni kesäkaali tai lohko valkokaalia
3 - 4 kpl
Porkkanaa
Vettä
Suolaa
2 - 3 dl
Maitoa
2 - 3 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
2 - 3 kpl
Munaa
25 g
Paistomargariinia sulatettuna
Valkopippuria

Lisäksi:

1 kpl
(1,5 dl) kevytranskankermaa
Suolaa tai aromisuolaa
Sitruunapippuria tai hiukan sitruunamehua ja mustapippurirouhetta
Tilli-, ruohosipuli- ja persiljasilppua
1 - 2 kpl
(puserrettua valkosipulinkynttä)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali juustohöylällä tai veitsellä hyvin hienoksi. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Kaada seos kattilaan ja lisää hiukan vettä sekä suolaa. Kiehauta kasvikset kannen alla lähes kypsiksi. Jäähdytä.Lisää seokseen maito ja jauhot. Sekoita kunnes saat sakean vellin kaltaisen seoksen. Lisää mausteet, munat ja sula rasva. Sekoita.Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä paksuja ohukaisia molemmin puolin miedolla lämmöllä. Tarjoa lisänä kylmä ranskankermakastike.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.