Kasvisletut

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvisletut

Ainekset

1 1 kpl pieni kesäkaali tai lohko valkokaalia
2 3 - 4 kpl porkkanaa
3 vettä
4 suolaa
5 2 - 3 dl maitoa
6 2 - 3 dl vehnäjauhoja
7 0,5 tl suolaa
8 1 tl sokeria
9 2 - 3 kpl munaa
10 25 g paistomargariinia sulatettuna
11 valkopippuria
Lisäksi:
1 1 prk (1,5 dl) kevytranskankermaa
2 suolaa tai aromisuolaa
3 sitruunapippuria tai hiukan sitruunamehua ja mustapippurirouhetta
4 tilli-, ruohosipuli- ja persiljasilppua
5 1 - 2 kpl (puserrettua valkosipulinkynttä)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 169 g
Proteiinia 51 g
Rasvaa 64 g
Kuitua 35 g
Energiaa kJ 6202
Energiaa kcal 1482

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali juustohöylällä tai veitsellä hyvin hienoksi. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Kaada seos kattilaan ja lisää hiukan vettä sekä suolaa. Kiehauta kasvikset kannen alla lähes kypsiksi. Jäähdytä.Lisää seokseen maito ja jauhot. Sekoita kunnes saat sakean vellin kaltaisen seoksen. Lisää mausteet, munat ja sula rasva. Sekoita.Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä paksuja ohukaisia molemmin puolin miedolla lämmöllä. Tarjoa lisänä kylmä ranskankermakastike.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5