Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvislettuset

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
(à 250 g) maitorahkaa
1 dl
Vettä
4 kpl
Munaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja

Lisäksi:

1/2 kpl
Munakoisoa
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sipuli
1 - 2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
(kesäkurpitsaa)
Suolaa, sokeria ja mustapippuria

Paistamiseen:

25 g
Voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita rahka, vesi ja munat vatkaten. Lisää jauhot ja turvota taikinaa 15 minuuttia.Kuori ja hienonna kasvikset tarpeen mukaan; munakoiso, kesäkurpitsa ja porkkana suikaleiksi ja sipulit silpuksi.Hauduta kasviksia voissa niin pitkään, että ne ovat puolikypsiä. Mausta ja jäähdytä hiukan.Sekoita kasvikset ohukaistaikinaan. Lisää hiukan vettä, jos se on vielä liian sakeaa.Kypsennä taikinasta molemmin puolin ohukaispannussa paksuja lettusia ja tarjoa ne sipulilla maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.