Kasvislettuset

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvislettuset

Ainekset

1 2 prk (à 250 g) maitorahkaa
2 1 dl vettä
3 4 kpl munaa
4 2,5 dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
1 0,5 munakoisoa
2 1 - 2 kpl valkosipulinkynttä
3 1 kpl sipuli
4 1 - 2 kpl porkkanaa
5 1 (kesäkurpitsaa)
6 suolaa, sokeria ja mustapippuria
Paistamiseen:
1 25 g voita

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 144 g
Proteiinia 96 g
Rasvaa 48 g
Kuitua 14 g
Energiaa kJ 5934
Energiaa kcal 1418

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita rahka, vesi ja munat vatkaten. Lisää jauhot ja turvota taikinaa 15 minuuttia.Kuori ja hienonna kasvikset tarpeen mukaan; munakoiso, kesäkurpitsa ja porkkana suikaleiksi ja sipulit silpuksi.Hauduta kasviksia voissa niin pitkään, että ne ovat puolikypsiä. Mausta ja jäähdytä hiukan.Sekoita kasvikset ohukaistaikinaan. Lisää hiukan vettä, jos se on vielä liian sakeaa.Kypsennä taikinasta molemmin puolin ohukaispannussa paksuja lettusia ja tarjoa ne sipulilla maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5