Kasvislautanen

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvislautanen

Ainekset

4 annosta
1 1 kpl pieni lanttu tai nauris
2 1 - 2 kpl porkkanaa
3 0,5 vihreää kesäkurpitsaa
4 0,5 keltaista kesäkurpitsaa
5 1 kpl pieni fenkoli
Mausteöljy:
1 1 dl rypsiöljyä
2 1 kpl murskattu valkosipulin kynsi
3 1 tl tuoretta timjamia pilkottuna
4 1 tl tuorettarakuunaa pilkottuna
5 sokeria
6 rouhittua merisuolaa
7 rouhittua mustapippuria
Päälle:
1 0,5 dl parmesaanijuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 36 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 25 g 101 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 1 129 4517
Energiaa kcal 270 1080

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori juurekset ja leikkaa kasvikset ohuiksi viipaleiksi. Sekoita mausteöljyn aineet keskenään ja voitele kasvispalat kevyesti öljyllä. Paahda kasvispaloja kevyesti grillissä molemmin puolin, juureksia voit kypsentää hiukan kauemmin. Asettele tarjolle ja koristele juustoraasteella. Nauti joko lämpimänä tai viileänä alkupalaksi tai pääruoan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5