Kasviskupit

27.1.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasviskupit

Ainekset

8 annosta
1 3 porkkanaa
2 1 punainen paprika
3 0,5 isoa kurkkua
4 8 - 16 kirsikkatomaattia
Kastike
1 1 prk kermaviiliä
2 1 pussi dippimasuteseosta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 46 g
Proteiinia 2 g 13 g
Rasvaa 3 g 27 g
Kuitua 2 g 17 g
Energiaa kJ 257 2057
Energiaa kcal 62 492

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese kasvikset ja kuori porkkanat. Leikkaa kasvikset ohuiksi tikuiksi ja nostele jokaiselle juomalasiin omat kasvistikut. Kirsikkatomaatit voit pujottaa cocktailtikkuihin ja nostaa lasien reunoille. Valmista kastike kermaviilistä, joka on maustettu valmiilla mausteseoksella.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5