Kasviskeitto

17.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasviskeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (200-250 g) valkoisia papuja
2 0,5 l kasviksia suikaleina (esim. porkkanaa, selleriä ja purjoa tai sipulia)
3 1 l vettä
4 2 kpl kasvisliemikuutiota
5 1 kpl laakerinlehti
6 5 kpl valkopippuria
7 150 g kevytyrttisulatejuustoa
8 (suolaa)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 26 g
Proteiinia 10 g 40 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 494 1974
Energiaa kcal 118 472

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele pavut juoksevan veden alla siivilässä. Kuori ja suikaloi kasvikset. Pane kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot, kasvissuikaleet ja huuhdotut pavut, laakerinlehti ja valkopippurit. Anna kiehua hiljalleen noin 15-20 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna keiton kiehahtaa. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5