Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasviscouscous

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punasipuli
150 g
Porkkanaa
150 g
Kesäkurpitsaa
1/2 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Öljyä
1 dl
Rusinoita tai korintteja
3 1/2 dl
Couscous-suurimoita
1 rkl
Margariinia
3 1/2 dl
Vettä

Kastike:

1 dl
Maustamatonta jogurttia
1 rkl
Öljyä
2 tl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Currya
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria rouheena
Ruoho- tai kevätsipulia halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat. Pese kesäkurpitsa ja paprika. Paloittele kesäkurpitsa. Poista paprikasta siemenet ja paloittele se.

Kuumenna öljy pannulla ja pehmennä kasvikset. Kuumenna vesi ja valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasvikset, rusinat tai korintit ja halutessasi kevätsipuli couscousin joukkoon.

Sekoita kastike jogurtista, öljystä, valkoviinietikasta ja mausteista. Lisää couscousiin ja tarjoile sellaisenaan tai lisäkkeenä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.