Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvisburritot

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Ruskeita- tai kidneypapuja
1 rkl
Chilitahnaa (go-tan sambal oelek)
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria

Tarjoiluun:

6 kpl
Tortilla-lettuja
Salaattia
3 kpl
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta (esim. cheddarjuusto)
Jalopenoja
1 kpl
Tomaattisalsakastiketta
1 kpl
Ranskankermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkana. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy pannulla. Paista ensin sipuleita, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, porkkana- ja paprikasuikaleet. Paista hetki. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarjoile lettujen täytteenä. Lämmitä valmiit letut ja nosta täyte letuille. Lisää täytteen päälle tuoretta tomaattia ja salaattia, juustoraastetta sekä halutessasi jalapenoja. Kääri letut rullalle ja tarjoile salsakastikkeen ja ranskankerman kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 23.10.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.