Kasvisburritot

23.10.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvisburritot

Ainekset

6 annosta
1 2 rkl öljyä
2 2 sipulia
3 3 valkosipulin kynttä
4 2 porkkanaa
5 1 vihreä paprika
6 1 prk tomaattimurskaa
7 1 prk ruskeita- tai kidneypapuja
8 1 rkl chilitahnaa (Go-Tan Sambal Oelek)
9 0,5 tl suolaa
10 1 tl sokeria
Tarjoiluun:
1 6 kpl tortilla-lettuja
2 salaattia
3 3 tomaattia
4 2 dl juustoraastetta (esim. cheddarjuusto)
5 jalopenoja
6 1 prk tomaattisalsakastiketta
7 1 prk ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 55 g 329 g
Proteiinia 19 g 115 g
Rasvaa 21 g 128 g
Kuitua 12 g 73 g
Energiaa kJ 2 070 12421
Energiaa kcal 495 2969

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkana. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy pannulla. Paista ensin sipuleita, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, porkkana- ja paprikasuikaleet. Paista hetki. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarjoile lettujen täytteenä. Lämmitä valmiit letut ja nosta täyte letuille. Lisää täytteen päälle tuoretta tomaattia ja salaattia, juustoraastetta sekä halutessasi jalapenoja. Kääri letut rullalle ja tarjoile salsakastikkeen ja ranskankerman kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5