Kasvisborssi

25.8.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvisborssi

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 1 - 2 valkosipulinkynttä
3 2 punajuurta
4 2 porkkanaa
5 0,25 keräkaalia
6 1 l kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
7 1 - 2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
8 1 dl kuutioituja maustekurkkuja
9 1 dl silputtuja tuoreyrttejä
10 ripaus vastarouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 1 prk pehmeää Aurajuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 41 g
Proteiinia 16 g 65 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 852 3407
Energiaa kcal 204 814

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja suikaloi kaali.Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää paloitellut kasvikset sekä balsamiviinietikka. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää maustekurkut, tuoreyrtit ja pippuri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa kirpeyttä etikalla, suolaa tai pippuria.Tarjoa kasvisborssi pehmeän Aurajuuston kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5