Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvis-tofupannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

270 g
Tofua

Tofun marinadi:

1/2 dl
Öljyä
1 rkl
Tomaattisosetta
1/2 dl
Soijakastiketta
2 tl
Hunajaa
Mustapippuria
1/2 tl
Yrttimaustetta
2 kpl
Valkosipulin kynttä

Kasvispannu:

2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Kesäkurpitsa (n. 300 g)
300 g
Parsakaalia
2 kpl
Paprikaa
1 dl
Vettä
2 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Mustapippuria
1 dl
Pähkinöitä rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele tofu ja siirrä se kannelliseen rasiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada paloitellun tofun pinnalle. Marinoi tofua vähintään kaksi tuntia. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipuli. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja parsakaali. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Kuumenna öljy pannulla. Paista kasvikset pannulla. Valuta marinadi pois tofusta. Paista tofu toisella pannulla rapeaksi. Kun kasvikset ovat hieman kuullottuneet, lisää joukkoon mausteet ja vesi. Lisää tofu ja pähkinät kasvisten sekaan, kun kasvikset ovat hieman pehmenneet. Tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.