Kasvis-tofupannu

28.2.2006
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvis-tofupannu

Ainekset

4 annosta
1 270 g tofua
Tofun marinadi:
1 0,5 dl öljyä
2 1 rkl tomaattisosetta
3 0,5 dl soijakastiketta
4 2 tl hunajaa
5 mustapippuria
6 0,5 tl yrttimaustetta
7 2 valkosipulin kynttä
Kasvispannu:
1 2 sipulia
2 2 valkosipulin kynttä
3 1 kesäkurpitsa (n. 300 g)
4 300 g parsakaalia
5 2 paprikaa
6 1 dl vettä
7 2 rkl soijakastiketta
8 0,5 tl mustapippuria
9 1 dl pähkinöitä rouhittuna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 66 g
Proteiinia 14 g 55 g
Rasvaa 25 g 99 g
Kuitua 9 g 35 g
Energiaa kJ 1 433 5732
Energiaa kcal 342 1370

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele tofu ja siirrä se kannelliseen rasiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada paloitellun tofun pinnalle. Marinoi tofua vähintään kaksi tuntia. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipuli. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja parsakaali. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Kuumenna öljy pannulla. Paista kasvikset pannulla. Valuta marinadi pois tofusta. Paista tofu toisella pannulla rapeaksi. Kun kasvikset ovat hieman kuullottuneet, lisää joukkoon mausteet ja vesi. Lisää tofu ja pähkinät kasvisten sekaan, kun kasvikset ovat hieman pehmenneet. Tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5