Kasvis-pähkinävokki

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvis-pähkinävokki

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi cashewpähkinöitä (70 g)
2 1 pieni kukkakaali
3 2 porkkanaa
4 1 punasipuli
5 0,5 kiinankaalia
6 1 pussi vihreitä pakastepapuja paloina (200 g)
7 2 - 3 rkl rypsiöljyä
Kastike
1 2 rkl makeaa chilikastiketta
2 2 rkl makeaa soijakastiketta
3 1 pieni valkosipulinkynsi
4 1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 60 g
Proteiinia 9 g 36 g
Rasvaa 18 g 70 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 062 4246
Energiaa kcal 254 1015

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda pähkinät kuivalla vokkipannulla kauniin ruskeiksi. Varo polttamasta.Paloittele kukkakaali pieniksi annospaloiksi ja kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna kiinakaali. Paahda papuja kuivalla kuumalla vokkipannulla, kunnes nesteet ovat haihtuneet. Lisää muut kasvikset ja öljy ja vokkaa muutama minuutti.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kasvisten joukkoon. Tarjoile keitettyjen nuudelien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kukkakaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5