Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvikset ja dippikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kasvikset ovat hyvä perjantain herkku yhdessä dippikastikkeen kera. Kasviksille sopiva dippi valmistuu kermaviilistä, majoneesista, ketsupista ja tomaattipyreestä.

Ainekset

1/2 kpl
Kurkkua
2 kpl
Porkkanaa
1/2 kpl
Kukkakaalia
8 kpl
Retiisiä
2 dl
Kermaviiliä
2 rkl
Majoneesia
1 rkl
Ketsuppia
1 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kurkku ja porkkanat tangoiksi, irrota kukkakaali kukinnoiksi. Sekoita majoneesi kermaviiliin. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.

Vinkki: Jos käsittelet kasvikset aikaisemmin, ne säilyvät rapeina jäävedessä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.5.2016
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

82

342

4,0 g

1,3 g

6,8 g

5,8 g

2,3 g

3,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Tomaattipyreetä,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli