Kasslerpaisti

25.10.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasslerpaisti

Ainekset

6 annosta
Kassler:
1 1 kg marinoitua kasslerpaistia
2 1 kg marinoitua kassleraistia
Uunibataatit:
1 3 isoa bataattia
2 öljyä
Päälle:
1 2 dl kevytranskankermaa
2 200 g fetajuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 80 g
Proteiinia 36 g 217 g
Rasvaa 30 g 180 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 1 966 11796
Energiaa kcal 470 2819

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kasslerpaisti:Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä uunissa 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes sisälämpö on 77-80 astetta. Anna paistin seistä folion alla ennen leikkaamista. Tarjoile paisti siivuina uunibataattien ja fetakastikkeen kanssa.Uunibataatit:Pese ja halkaise bataatit. Voitele bataattien pinta öljyllä ja kypsennä paistin kanssa 150 asteessa, kunnes ne ovat pehmeitä. Kypsymisaika riipuu bataatin koosta, pienet kypsyvät halkaistuina noin 30 minuutissa. Sekoita ranskankerman joukkoon murennettu feta ja tarjoile kastike kypsien bataattien, salaatin ja kasslersiivujen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5