Kasslerpaisti ja omenakastike

27.1.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasslerpaisti ja omenakastike

Ainekset

6 annosta
1 1 kg porsaan marinoitua kasslerpaistia
2 Paistamiseen paistopussi
Omenakastike:
1 2 rkl margariinia
2 1 rkl vehnäjauhoja
3 1 dl ruokakermaa
4 1 dl paistolientä
5 3 rkl omenasosetta
6 1 rkl sinappia
7 jauhettua valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 30 g
Proteiinia 43 g 260 g
Rasvaa 32 g 191 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 2 000 12002
Energiaa kcal 478 2869

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pyyhi paistin pinnalta ylimääräinen marinadi pois. Nosta paisti paistopussiin ja aseta paistomittari paksuimpaan kohtaan. Paista 150 asteessa, kunnes sisälämpötila näyttää 80 astetta. Anna paistin hetken aikaa vetäytyä pussissa. Kaada pussista paistoliemi talteen ja nosta paisti tarjoiluvadille. Valmista kastike. Sulata rasva kattilassa, älä kuitenkaan ruskista sitä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada joukkoon kerma ja paistoliemi koko ajan sekoittaen. Lisää omenasose ja sinappi. Anna kiehua noin 5 minuuttia ja mausta ripauksella valkopippuria. Tarjoile lisäksi omenaisia röstiperunoita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5