Karitsan paisti ja mokkakastike

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Karitsan paisti ja mokkakastike

Ainekset

6 annosta
1 1 maustettu karitsanpaisti (noin 1,2 kg)
Mokkakastike
1 2 dl lihalientä
2 2 dl punaviiniä
3 2 tl pikakahvijauhetta
4 2 rkl mustaherukkahyytelöä
5 1 dl kermaa
6 3 rkl ruskeaa kastikesuurusta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 48 g
Proteiinia 56 g 338 g
Rasvaa 42 g 254 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 2 756 16534
Energiaa kcal 659 3952

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Lammas

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta paisti uunivuokaan. Paina paistomittari keskelle paistin paksuinta osaa. Kypsennä 125-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 68 astetta. Nosta vuoka uunista ja kääri paisti folioon. Anna vetäytyä kastikkeen teon ajan.Valmista kastike. Mittaa kattilaan lihaliemi, punaviini, kahvijauhe ja hyytelö. Sekoita tasaiseksi ja keitä 10–15 minuuttia.Lisää kerma ja keitä vielä muutama minuutti. Sekoita joukkoon kastikesuurus. Poista paistista verkko ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: karitsa lammas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5