Karibianmeren lohivartaat

20.10.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Karibianmeren lohivartaat

Ainekset

8 kappaletta
1 900 g lohi- tai kirjolohifileetä
2 1 suuri purjo
Marinadi:
1 2 rkl öljyä
2 4 rkl limetin mehua
3 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
4 2 tl suolaa
5 2 rkl fariinisokeria
6 1 tl sambal oelek -mausteseosta
Lisäksi:
1 8 grillitikkua

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 32 g
Proteiinia 22 g 173 g
Rasvaa 19 g 149 g
Kuitua 1 g 6 g
Energiaa kJ 1 130 9036
Energiaa kcal 270 2160

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi vartaaseen sopiviksi ruodottomiksi paloiksi. Pese ja leikkaa purjo paloiksi. Anna molempien marinoitua tunti jääkaapissa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta vartaisiin vuorotellen lohta ja purjoa. Siirrä vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa vartaat riisipedillä salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee vartaat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5