Karamellibanaanit

21.8.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Karamellibanaanit

Sokerista, kanelista... siitä on hyvä banaanijälkiruoka tehty. Karamellibanaanit maistuvat vaniljajäätelön kanssa – kaikenikäisille.

Ainekset

4 annosta
1 4 pientä banaania
2 50 g voita
3 2 rkl sokeria
4 2 rkl siirappia
5 (ripaus kanelia)
Lisäksi
1 vaniljajäätelöä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja halkaise banaanit pitkittäin. Sulata voi pannulla, lisää siirappi ja sokeri, kiehauta seos. Lisää banaanit pannulle ja paista keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa banaanit lämpiminä jäätelön kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: banaani jäätelö
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5