Kantarellikastike

15.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kantarellikastike

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 0,5 l kantarelleja tai 1 tlk säilykekanttarelleja
4 2 dl kermaa
5 0,5 tl suolaa
6 mustapippuria
7 1 - 2 rouhittua katajanmarjaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 12 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 12 g 48 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 547 2187
Energiaa kcal 131 523

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulia ja sieniä öljyssä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Jos käytät säilykesieniä, kuullota sipuli ensin ja lisää sienet myöhemmin.Lisää kerma sieni-sipuliseokseen ja hauduta kastiketta, kunnes se sakenee.Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella hienonnettuja katajanmarjoja. Tarjoile uusien perunoiden ja paistettujen kalojen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: sienet
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5