Kananmunasalaatti nuudelipesissä

25.2.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kananmunasalaatti nuudelipesissä

Ainekset

10 kappaletta
Nuudelipesät
1 2 kananmunaa
2 3 pussia kananmakuisia nuudeleita
3 2 valkosipulin kynttä
4 0,25 tl suolaa
Munasalaatti:
1 6 kananmunaa
2 0,5 punasipulia
3 2 rkl tuoretta persiljaa
4 0,75 dl kevytmajoneesia
5 1 tl sinappia
6 1 tl sitruunamehua
7 1 nuudelipuusin mausteet

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 45 g
Proteiinia 6 g 56 g
Rasvaa 6 g 63 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 405 4050
Energiaa kcal 97 968

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Pastaruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon. Riko nuudelit pienemmiksi ja sekoita kananmunan joukkoon. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Mausta seos suolalla, sekoita. Nostele lusikalla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille nuudelimassasta 10 kekoa. Muotoile ne käsin pesiksi tekemällä pienet syvennykset niiden keskelle. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia ja nosta jäähtymään. Keitä munasalaattia varten kananmunia kiehuvassa vedessä 10 minuuttia. Jäähdytä kylmän veden alla, kuori ja soseuta munat haarukalla. Kuori ja hienonna punasipuli, hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lusikoi täytettä nuudelipesiin ja tarjoa ne esimerkiksi buffet-pöydän pikkusuolaisena.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kananmuna muna nuudeli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5