Kananmuna-sillivoileipä

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kananmuna-sillivoileipä

Ainekset

4 kappaletta
1 4 pientä ruisreikäleipää
2 rasvaa paistamiseen
3 4 kananmunaa
4 80 g silliä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 70 g
Proteiinia 12 g 48 g
Rasvaa 11 g 43 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 896 3584
Energiaa kcal 214 857

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna rasva pannulla. Laita reikäleipä paistumaan pannulle ja riko kananmuna reikäleivän koloon. Paista leipää ja kananmunaa, kunnes kananmuna on hyytynyt alta. Levitä kananmuna koko leivän alueelle. Käännä ja paista. Nosta leipä lautaselle ja laita silliviipaleet päälle. Tarjoile. Leipä sopii myös eväsleiväksi, jos jätät sillit pois.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5