Kana-pestocalzonet

25.10.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kana-pestocalzonet

Ainekset

6 annosta
Taikina
1 2 dl vettä
2 0,3 pakettia hiivaa
3 5 dl pizzajauhoja
Täyte
1 300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 1 rkl öljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 pussi (200 g) pakasteparsakaalia
6 3 rkl pestokastiketta
7 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 233 g
Proteiinia 22 g 135 g
Rasvaa 11 g 67 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 1 459 8754
Energiaa kcal 349 2092

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.Kuumenna jäistä parsakaalia mikrossa täydellä teholla noin 2 minuuttia. Valuta pussin muodostunut liemi ja kaada parsakaalit pannulle. Lisää joukkoon pestokastike ja kääntele sekaisin. Anna täytteen jäähtyä.Jaa taikina kuuteen osaan ja kauli paloista pyöreänmuotoiset pizzapohjat. Jaa jäähtynyt täyte pizzapohjien toiselle reunalle ja ripottele päälle juustoraaste. Käännä taikinapohjat täytteen päälle ja kääntele tai nipistele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa 12–15 minuuttia.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 12 - 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5