Kana-maissikeitto

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kana-maissikeitto

Keitä maittava keitto kanasta tai kalkkunasta! Kana-maissikeitto syntyy nopeasti ja helposti pakastekasviksia hyödyntämällä, ja liemenä on tuoksuva, pehmeä kookosmaito. Mukana on myös muun muassa chiliä ja inkivääriä. Mausta keitto lopuksi silputulla yrtillä ja limetinmehulla.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (450 g) broilerin fileitä (maustamattomia)
2 1 l vettä
3 4 rkl makeaa soijakastiketta
4 1 rkl punaista currytahnaa
5 1 rkl suikaloitua tuoretta inkivääriä
6 1 pussi (500 g) pakasteperuna-sipulisekoitusta
7 2 pussia (à 200 g) pakastemaissia
8 1 prk (400/500 ml) kookosmaitoa
9 1 ruukku tuoretta basilikaa (tai korianteria)
10 1 - 2 limettiä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 48 g 190 g
Proteiinia 34 g 137 g
Rasvaa 26 g 103 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 2 354 9418
Energiaa kcal 563 2251

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää soijakastike, currytahna, inkivääri, peruna-sipuliseos ja pakastemaissit. Keitä keskilämmöllä 10 minuuttia.Paloittele broilerinfileet jalisää broilerinpalat liemeen.Jatka keittämistä vielä 10 minuuttia tai kunnes broilerinpalat ovat kypsiä. Lisää kookosmaito ja anna kiehahtaa.Mausta keitto lopuksi silputulla yrtillä ja limetinmehulla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5