Kalkkunarulla ja appelsiini-rakuunakastike

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunarulla ja appelsiini-rakuunakastike

Ainekset

6 annosta
1 1 kalkkunan fileerulla
Kastike:
1 2 dl paistolientä (ja kanalientä fondista)
2 2 dl appelsiinimehua
3 2 rkl vaaleaa kastikesuurusta
4 1 tl rakuunaa
5 hiukan hunajaa
6 1 dl kermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 41 g
Proteiinia 53 g 319 g
Rasvaa 15 g 89 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 570 9423
Energiaa kcal 375 2252

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kypsennä kalkkunarullaa 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti ja 20 minuuttia, kunnes paistovahti pomppaa ulos. Huuhdo vuoka parilla desilitralla vettä. Siivilöi liemi kattilaan ja voimista sen makua fondilla. Lisää myös appelsiinimehu ja hiukan hunajaa. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta kastikesuuruksella. Lisää kerma ja rakuuna. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä, jonka joukossa on kuullotettuja lehtiselleri- ja paprikakuutioita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: appelsiini kalkkuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5