Kalkkunapizzat

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunapizzat

Ainekset

4 annosta
1 4 kpl pakastepizzapohjia
Täyte
1 1,5 dl tomaattipastakastiketta
2 150 g kalkkuna- tai kinkkusuikaleita
3 150 g herkkusieniä
4 3 rkl mustia oliiveja
5 1 - 2 tl kuivattua oreganoa
6 2 dl pizzajuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 82 g 329 g
Proteiinia 29 g 115 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 5 g 21 g
Energiaa kJ 2 478 9913
Energiaa kcal 592 2368

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä pizzapohjille tasaisesti pastakastike, kalkkuna- tai kinkkusuikaleet, viipaloidut herkkusienet sekä oliivit. Ripottele pinnalle oreganoa ja juustoraastetta. Paista pizzoja 250 asteessa 7-10 minuuttia.Ruokalehti 0405

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5