Kalkkunapihvit marokkolaiseen tapaan

26.1.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunapihvit marokkolaiseen tapaan

Mausteinen marokkolainen kanaruoka maistuu ranskankermakastikkeen kanssa.Tarjoa kalkkunaleikkeiden kanssa hedelmäsalsaa ja uunissa paistettuja bataattitikkuja.

Ainekset

4 annosta
1 4 kalkkunan ohutleikkeitä
2 1 rkl öljyä
Maustesos
1 0,5 tl paprikajauhetta
2 0,5 tl juustokuminaa
3 1 tl oreganoa
4 0,5 tl mustapippuria
5 ripaus kanelia
6 ripaus kurkumaa
7 0,5 tl hiutalesuola
Kastike
1 2 dl ranskankermaa
2 2 rkl punaista pestokastiketta
3 0,5 tl tabascoa
4 ripaus suolaa
5 ripaus mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 7 g
Proteiinia 31 g 124 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 344 5374
Energiaa kcal 321 1284

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Afrikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita mausteet keskenään. Sivele kalkkunaleikkeet öljyllä. Hiero pintaan mausteet. Anna maustua jonkin aikaa. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Paista leikkeitä 2–3 minuuttia molemmin puolin. Sekoita pestokastike ranskankermaan, mausta tabascolla ja ripauksella suolaa sekä pippuria.


Vinkki
Tarjoa kalkkunaleikkeiden kanssa hedelmäsalsaa ja uunissa paistettuja bataattitikkuja.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5