Kalkkunapasta

20.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunapasta

Ainekset

4 annosta
1 500 g pastaa
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 250 g kalkkunasuikaleita
6 2 dl demi glace-kastikepohjaa
7 1 dl persikoiden lientä
8 1 dl ananasten lientä
9 3 rkl suurustetta ruskeille kastikkeille
10 3 ananasrengasta
11 3 persikanpuolikasta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 92 g 369 g
Proteiinia 29 g 116 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 291 9165
Energiaa kcal 548 2191

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä pannulla. Lisää kalkkunasuikaleet ja paista kevyesti. Kaada kastikepohja ja hedelmien liemet pannulle. Ripottele suurus kastikkeeseen, sekoita. Paloittele ananakset ja persikat ja lisää ne ruokaan. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5