Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkunapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Pastaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
250 g
Kalkkunasuikaleita
2 dl
Demi glace-kastikepohjaa
1 dl
Persikoiden lientä
1 dl
Ananasten lientä
3 rkl
Suurustetta ruskeille kastikkeille
3 kpl
Ananasrengasta
3 kpl
Persikanpuolikasta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä pannulla. Lisää kalkkunasuikaleet ja paista kevyesti. Kaada kastikepohja ja hedelmien liemet pannulle. Ripottele suurus kastikkeeseen, sekoita. Paloittele ananakset ja persikat ja lisää ne ruokaan. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.