Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset

27.3.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunan fileerulla ja pestokasvikset

Ainekset

6 annosta
1 1 kpl (1 kg) valmiiksi suolattua kalkkunan fileerullaa
Pestokasvikset:
1 1 kesäkurpitsa
2 200 g herkkusieniä
3 2 paprikaa
4 0,5 dl pestokastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 32 g
Proteiinia 54 g 324 g
Rasvaa 17 g 101 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 1 632 9794
Energiaa kcal 390 2341

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileerullasta muovi ja paista 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Pese kesäkurpitsa ja herkkusienet. Paloittele kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele suuriksi paloiksi. Sekoita kasvikset kulhossa pestokastikkeen kanssa. Kaada lihan kanssa samaan uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 15 - 20 minuuttia. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Nosta kypsä fileerulla uunista, viipaloi ja tarjoile pestokasvisten ja riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5