Kalkkunaburritot

19.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunaburritot

Ainekset

4 annosta
1 8 valmista tortillaa
2 400 g kalkkunasuikaleita
3 2 rkl öljyä paistamiseen
4 2 sipulia
5 2 eriväristä paprikaa
6 1 rkl soijakastiketta
7 0,5 tl suolaa
8 2 rkl hunajaa
9 mustapippuria
10 jalopenoja tai chilipaprikan viipaleita jos haluat tulisuutta
Lisäksi:
1 1 prk juustosalsaa
2 1 prk tomaattisalsaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 78 g 314 g
Proteiinia 49 g 197 g
Rasvaa 40 g 160 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 3 666 14663
Energiaa kcal 876 3505

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa sipulit ja paprikat suikaleiksi Paista kalkkunasuikaleet kypsiksi pannulla. Mausta soijalla, suolalla ja hunajalla. Siirrä odottamaan. Paista paprikat ja sipulit pannulla. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tortillaletut sipuli-paprikaseoksella ja kalkkunasuikaleilla. Kaada päälle lämmitettyä juusto- ja tomaattisalsaa. Rullaa kiinni. Tarjoa salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kalkkuna salsa tortilla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5