Kalkkunaa pistaasi-viikunakastikkeella

2.4.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunaa pistaasi-viikunakastikkeella

Ainekset

6 annosta
1 1 (1 kg) kalkkunarulla
Kastike:
1 3 dl kanalientä
2 2 dl ruokakermaa
3 0,5 dl suolattuja ja paahdettuja pistaasipähkinöitä
4 8 kuivattuapehmeää viikunaa
5 2 rkl mustaherukkahyytelöä
6 1 rkl sinappia
7 0,25 tl cayennenpippuria
8 0,25 tl cayennenpippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 85 g
Proteiinia 46 g 276 g
Rasvaa 12 g 75 g
Kuitua 2 g 14 g
Energiaa kJ 1 508 9050
Energiaa kcal 360 2163

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kalkkunarulla uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike. Kiehauta neste. Kuori ja rouhi pistaasit tehosekoittimessa viikunoiden kanssa. Lisää ne kattilaan yhdessä hyytelön ja sinapin kanssa. Keitä noin 5 minuuttia ja mausta. Tarjoa kastike viipaloidun kalkkunan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kalkkuna pähkinä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5