Kalkkunaa intialaisittain

20.1.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunaa intialaisittain

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (450 g) kalkkunan ohutleikkeitä
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 pala tuoretta inkivääriä
6 1 prk (400 g) Tikka Masala -ateriakastiketta
7 1 prk (200 g) turkkilaista jogurttia
Lisäksi
1 mantelilastuja
2 riisiä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 65 g
Proteiinia 39 g 157 g
Rasvaa 11 g 44 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 362 5449
Energiaa kcal 326 1302

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko kalkkunaleikkeet reiluiksi paloiksi. Ruskista kevyesti kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Lisää kalkkunoiden joukkoon sipulit ja inkivääri ja anna niiden pehmetä hetkisen.Lisää joukkoon ateriakastike ja jogurtti. Sekoita ja anna kastikkeen hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoile kastike kuivalla ja kuumalla pannulla paahdettujen mantelilastujen ja keityn riisin kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kalkkuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5