Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkunaa intialaisittain

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(450 g) kalkkunan ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
(400 g) tikka masala -ateriakastiketta
1 kpl
(200 g) turkkilaista jogurttia

Lisäksi

Mantelilastuja
Riisiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pilko kalkkunaleikkeet reiluiksi paloiksi. Ruskista kevyesti kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Lisää kalkkunoiden joukkoon sipulit ja inkivääri ja anna niiden pehmetä hetkisen.Lisää joukkoon ateriakastike ja jogurtti. Sekoita ja anna kastikkeen hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoile kastike kuivalla ja kuumalla pannulla paahdettujen mantelilastujen ja keityn riisin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.