Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkuna-omenaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Makeaa limppua, esim. maalahden

Currymajoneesi

1 dl
Majoneesia
1/2 tl
Currya
1 tl
Hienonnettua kapriksia

Lisäksi

50 g
Ohuita kalkkunafileeviipaleita
1 kpl
Omena
2 tl
Sitruunamehua
1 - 2 kpl
Maustekurkkua
3 rkl
Paahdettua sipulia

Koristeeksi

Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita currymajoneesin ainekset. Levitä majoneesi leiville. Asettele päälle 1–2 kalkkunaviipaletta. Viipaloi omena ja pirskota päälle sitruunamehu. Kääntele niin, että omenat maustuvat. Viipaloi maustekurkut. Nostele leiville omena- ja maustekurkkuviipaleita. Ripottele päälle paahdettua sipulia. Koristele rucolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

117

489

4,5 g

0,6 g

14,9 g

4,5 g

2,6 g

2,6 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Currya,

1 tl Hienonnettua kapriksia,

50 g Ohuita kalkkunafileeviipaleita,

Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli