Kalatäytteiset uunipaprikat

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalatäytteiset uunipaprikat

Ainekset

4 annosta
1 4 paprikaa
2 0,5 dl cous cousia
3 1 rkl öljyä
4 1 sipuli
5 300 g savusilakoita
6 2 tomaattia
7 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 74 g
Proteiinia 22 g 89 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 1 321 5284
Energiaa kcal 316 1263

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja halkaise paprikat. Poista kanta, siemenet ja valkoiset osat.Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulisilppu.Avaa savusilakat ja poista ruodot. Paloittele kala.Pese ja kuutioi tomaatti.Valmista täyte. Sekoita kuullotettu sipuli, savusilakat, tomaattikuutiot, cous cous ja juustoraaste kulhossa.Lusikoi täyte paprikoiden sisään.Nosta paprikat uuniastiaan ja kaada vuokaan vähän vettä.Peitä vuoka foliolla. Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia.Poista folio ja ripottele halutessasi vielä hieman juustoraastetta pinnalle. Gratinoi 225 asteessa noin 5-7 minuuttia.Tarjoile salaatin kanssa.Poista savusilkasta pää ja avaa vatsa. Vedä selkäruoto irti kokonaisena

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5