Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalatacot

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Trendikkäät kalatacot syödään tortillakupeista. Annosta höystää avokado, salaatti ja tomaatti sekä kastikkeet.

Ainekset

1 kpl
(145 g) maissitortillakuppeja (santa maria)

Täyte

1 kpl
(400 g) pakasteseitifileetä
4 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kuivia leivänmuruja tai korppujauhoja
Öljyä

Lisukkeeksi

Avokadoa
Tomaattia
Jäävuorisalaattia
Salsakastiketta
Ranskankermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata seitifileet pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileet suupaloiksi. Kääntele palat ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.

Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.

Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja jäävuorisalaattia. Nostele lisukkeet ja kalapalat maissitortillakuppeihin ja valuta päälle salsakastiketta ja ranskankermaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

120

502

2,4 g

0,5 g

15,4 g

0,1 g

0,6 g

9,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua valkopippuria,

Öljyä,

Avokadoa,

Tomaattia,

Jäävuorisalaattia,

Salsakastiketta,

Ranskankermaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli