Kalatacot

29.12.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalatacot

Trendikkäät kalatacot syödään tortillakupeista. Annosta höystää avokado, salaatti ja tomaatti sekä kastikkeet.

Ainekset

8 annosta
1 1 paketti (145 g) maissitortillakuppeja (Santa Maria)
Täyte
1 1 paketti (400 g) pakasteseitifileetä
2 4 rkl vehnäjauhoja
3 1 tl suolaa
4 ripaus rouhittua valkopippuria
5 2 kananmunaa
6 2 dl kuivia leivänmuruja tai korppujauhoja
7 öljyä
Lisukkeeksi
1 avokadoa
2 tomaattia
3 jäävuorisalaattia
4 salsakastiketta
5 ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 226 g
Proteiinia 17 g 133 g
Rasvaa 22 g 179 g
Kuitua 4 g 36 g
Energiaa kJ 1 601 12806
Energiaa kcal 383 3061

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lounas
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata seitifileet pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileet suupaloiksi. Kääntele palat ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.

Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.

Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja jäävuorisalaattia. Nostele lisukkeet ja kalapalat maissitortillakuppeihin ja valuta päälle salsakastiketta ja ranskankermaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: avokado kala salsa seiti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5