Kalasuikalekastike

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalasuikalekastike

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 2 porkkanaa
3 1 rkl öljyä
4 300 g marinoituja kirjolohisuikaleita
5 1,5 dl vettä
6 50 g sulatejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 25 g
Proteiinia 34 g 137 g
Rasvaa 26 g 102 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 633 6531
Energiaa kcal 390 1561

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli, suikaloi porkkana. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia ja porkkanasuikaleita noin kaksi minuuttia. Lisää kalasuikaleet ja paista hetki. Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna, sekoita juusto tasaiseksi ja hauduta kypsäksi, noin 10 minuuttia.Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5