Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalasuikalekastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
1 rkl
Öljyä
300 g
Marinoituja kirjolohisuikaleita
1 1/2 dl
Vettä
50 g
Sulatejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli, suikaloi porkkana. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia ja porkkanasuikaleita noin kaksi minuuttia. Lisää kalasuikaleet ja paista hetki. Lisää vesi ja sulatejuusto. Kuumenna, sekoita juusto tasaiseksi ja hauduta kypsäksi, noin 10 minuuttia.Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.