Kalapurilainen

25.9.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalapurilainen

Ainekset

4 annosta
1 4 hampurilaissämpylää
2 1 paketti (400 g) paneroituja seitileikkeitä
3 1 iso tomaatti
4 salaatinlehtiä
5 öljyä paistamiseen
Tartarkastike
1 1 dl majoneesia
2 2 rkl kurkku-sipulisalaattia
3 2 tl dijoninsinappia
4 ripaus sokeria
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 94 g
Proteiinia 21 g 85 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 266 5065
Energiaa kcal 302 1210

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista seitileikkeet jäisinä rasvassa miedolla lämmöllä kypsiksi. Viipaloi tomaatti ja huuhtele salaatinlehdet. Sekoita tartarkastikkeen ainekset keskenään. Paahda halkaistut sämpylät. Nostele sämpylöille kastiketta, salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita ja nosta päälle kuumat kalaleikkeet sekä sämpylän puolikas.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hampurilainen kala seiti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5