Kalapuikkoja kevyen kapriskastikkeen kera

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalapuikkoja kevyen kapriskastikkeen kera

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl valkoviinietikkaa
2 1 dl vettä
3 2 rkl vehnäjauhoja
4 2 keltuaista
5 1 rkl sokeria
6 2 valkuaista
7 0,5 tl suolaa
8 0,5 tl sinappia
9 2 rkl hienonnettua kaprista

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 4 g 15 g
Rasvaa 2 g 10 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 282 1126
Energiaa kcal 67 269

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Kalaruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä etikka, vesi, vehnäjauhot, keltuaiset ja sokeri kattilaan. Kuumenna seosta hiljalleen koko ajan sekoittaen, kunnes neste on saostunut. Nosta kattila kylmään veteen esimerkiksi pesualtaaseen ja jatka vatkaamista niin kauan, että kastikepohja on viileää. Pane sekaan suola, sinappi ja hienonnettu kapris. Vaahdota valkuaiset ja lisää vaahto kastikkeen sekaan. Tarjoile kastike kalapuikkojen kanssa

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: dippikastike kala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5