Kalapata

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalapata

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 pala tuoretta inkivääriä
3 pala purjosipulia
4 1 paprika
5 2 rkl öljyä
6 6 - 8 kpl perunoita
7 2 porkkanaa
8 5 dl kalalientä
9 1 tl timjamia
10 400 g kirjolohi- tai lohifileetä
11 1 tl suolaa
12 0,5 tl valkopippuria
13 100 g katkarapuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 76 g
Proteiinia 25 g 99 g
Rasvaa 21 g 85 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 534 6134
Energiaa kcal 366 1466

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala, Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja inkivääri ja suikaloi purjo ja paprika. Kääntele sipulia ja inkivääriä hetken aikaa öljyssä. Lisää purjosipuli ja paprika. Kääntele muutaman kerran. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Lisää keittoon kalaliemi, timjami sekä perunat ja porkkanat. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuuttia. Paloittele kala. Lisää kalat pataan ja keitä muutama minuutti tai kunnes kala on kypsää. Mausta keitto ja lisää katkaravut ja hienonnettu tilli. Tarkista maku.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5