Kalamazun kalavarras

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalamazun kalavarras

Ainekset

4 annosta
1 400 g tuoretta turska- tai seitifileetä
2 500 g kuorrutettuja mustekalarenkaita
3 4 - 8 jättiravun pyrstöä
4 1 paketti surimia
5 2 - 4 maissintähkää
6 2 kiinteää tomaattia
7 tilkka öljyä
8 sitruunapippuria
9 korianteria, sitruunamelissaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 119 g
Proteiinia 44 g 174 g
Rasvaa 18 g 72 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 915 7661
Energiaa kcal 458 1831

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala, Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kypsennä mustekalarenkaat pakkauksen ohjeen mukaan öljyssä paistinpannussa.Keitä maissintähkät paloiteltuina mahdollisimman vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.Lohko pestyt tomaatit. Paloittele kala isoiksi paloiksi.Lado kaikki ainekset vuorotellen vartaisiin. Voitele vartaat öljyllä ja ripottele pintaan sitruunapippuri- ja korianterirouhetta. Kypsennä käännellen grillissä 2-5 minuuttia. Koristele melissalla ja tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: kala maissi seiti vartaat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5