Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalaiset varrasnapit

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

300 g
Savulohta
1/2 kpl
Ruukkua ruohosipulia
1 kpl
Omena
200 g
Kylmäsavulohituorejuustoa
2 tl
Sitruunamehua
1/4 tl
Pippurisekoitusta

Lisäksi:

Ruisvarrasnappeja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna kala ja ruohosipuli. Kuori ja hienonna omena. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi. Pursota täytettä varrasnapeille. Tarjoa esimerkiksi buffetpöydän pikkusuolaisena.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.