Kalaisat kolmioleivät

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalaisat kolmioleivät

Ainekset

6 annosta
1 12 isoa paahtoleipäviipaletta
2 150 g savusilakoita perattuna tai kylmäsavulohta
3 1 paprika
4 2 dl kevytranskankermaa
5 1 tl sitruunapippuria
6 1 rkl piparjuuritahnaa
7 kylmäsavulohta
8 salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 162 g
Proteiinia 9 g 55 g
Rasvaa 11 g 64 g
Kuitua 3 g 16 g
Energiaa kJ 1 017 6104
Energiaa kcal 243 1459

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Piknik, Brunssi, Lounas, Välipalat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kala kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika. Sekoita ranskankerman joukkoon kalapalat, paprikakuutiot ja mausteet.Kokoa leivät. Käytä toiselle paahtoleipäviipaleelle revittyjä salaatinlehtiä.Levitä täyte toisen paahtoleipäviipaleen päälle ja nosta se kanneksi.Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoile vieraille tai ota evääksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5