Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalaisat kolmioleivät

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

12 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
150 g
Savusilakoita perattuna tai kylmäsavulohta
1 kpl
Paprika
2 dl
Kevytranskankermaa
1 tl
Sitruunapippuria
1 rkl
Piparjuuritahnaa
Kylmäsavulohta
Salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele kala kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika. Sekoita ranskankerman joukkoon kalapalat, paprikakuutiot ja mausteet.Kokoa leivät. Käytä toiselle paahtoleipäviipaleelle revittyjä salaatinlehtiä.Levitä täyte toisen paahtoleipäviipaleen päälle ja nosta se kanneksi.Leikkaa leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoile vieraille tai ota evääksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.