Kalahampurilainen

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalahampurilainen

Ainekset

4 annosta
1 400 g pakasteseitiä
Leivitykseen
1 1 dl korppujauhoja
2 1 tl suolaa
3 0,5 tl sitruunapippuria
4 0,25 tl valkopippuria
5 1 muna
Paistamiseen
1 2 rkl öljyä
2 Lisäksi sämpylöitä, salaatinlehtiä, punasipulia, tomaattia ja tartarkastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 144 g
Proteiinia 26 g 102 g
Rasvaa 21 g 85 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 834 7335
Energiaa kcal 438 1753

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota pakastekala sulamaan. Hienonna veitsellä hieman sulanut kala karkeaksi massaksi. Sekoita lautasella korppujauhot ja mausteet. Riko toiselle lautaselle munan rakenne rikki. Muotoile kalamassasta käsien välissä painelemalla pyöreitä pihvejä. Kääntele kalapihvit ensin munassa ja sitten korppujauhoseoksessa. Paista pihvit miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi. Täytä hampurilaiset ja nauti lämpiminä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: hampurilainen kala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5