Kala-katkarapupata

25.12.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kala-katkarapupata

Ainekset

4 annosta
1 400 g puna-ahventa (pakaste)
2 0,5 dl limetinmehua (2 limetin mehu)
3 1 tl suolaa
4 2 sipulia
5 2 valkosipulin kynttä
6 2 rkl öljyä
7 1 prk tomaattimurskaa
8 1 kalaliemikuutio
9 chiliä
10 1 prk kookosmaitoa (400 ml)
11 180 g katkarapuja
12 0,5 dl persiljaa tai korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 36 g
Proteiinia 26 g 106 g
Rasvaa 31 g 123 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 749 6997
Energiaa kcal 418 1672

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala, Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kala. Sekoita suola mehuun ja kaada kalapalojen päälle. Jätä kala maustumaan. Kuori ja paloittele sipuli, hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy padassa. Paista sipuleita hetki, lisää tomaattimurska, kalaliemikuutio, kookosmaito sekä chiliä maun mukaan. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kalapalat, anna hautua n. 6 minuuttia. Lisää katkaravut. Kuumenna. Lisää pinnalle persiljaa tai korianteria ja tarjoile riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5